Aquest és un blog amb informació relacionada amb l'assignatura de 'Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació', les activitats que hi fem, presentacions, etc.

dissabte, 24 de maig del 2008

Vídeo

Ens ha costat però al final ho hem aconseguit! Ja tenim penjat el vídeo de l'assignatura al YouTube.

  • Primer vam haver de decidir què volíem fer, on volíem gravar, la temàtica...
  • Vam decidir anar als ferrocarrils.
  • La gravació va resultar d'uns 25 min aproximadament
  • Durant tres classes vam tenir l'oportunitat d'editar el vídeo: eliminar escenes, canviar-ne l'ordre, duplicar-les. També hi vam afegir música i efectes per als canvis d'escena.
  • El resultat d'aquestes classes és el curt que heu vist sobre aquestes línies.

Vam poder fer la gravació gràcies al servei d'audiovisuals de la Facultat, amb una cinta dv, ens van deixar una càmara amb la corresponent funda i un trípode. L'edició la vam fer amb el programa Pinnacle Studio, aquesta vegada no es tractava d'un programa lliure sinó de pagament, que ens permetia posar efectes (per exemple, velocitat), transicions, eliminar i duplicar fragments de vídeo, inserir música (a la que vam variar el volum en alguns punts, com heu pogut observar), entre altres aspectes que no vam tenir temps de posar en pràctica.

Per poder-lo veure directament al bloc vam haver d'obrir una conte al YouTube i penjar-lo; el codi Embet que ens van proporcionar és el que hem hagut de posar a la pestanya 'modifica htm' del missatge.

Per ser el primer... no està gens malament, no?! ;P

Per si no es veu bé, cliqueu aquí.