Aquest és un blog amb informació relacionada amb l'assignatura de 'Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació', les activitats que hi fem, presentacions, etc.

dijous, 22 de maig del 2008

Exposicions - el nostre JCLIC

Bé, després d'un temps torno a escriure. Aquesta vegada fent referència a les dues exposicions que hem hagut de fer a classe: la rimera, l'edu365; la darrera, avui mateix, la pàgina web i el JCLIC.

L'edu365 és una eina tant per alumnes, pares i també mestres i professors, molt complerta pel que fa a recursos (enciclopèdies especialitzades, calculadora, activitats per tots els nivells educatius, etc.). Com vaig posar al misstage anterior, l'escola on realitzava les pràctiques n'utilitzen les activitats de l'apartat d'Infantil (algunes de les quals vau poder fer el dia de l'exposició).

Al fòrum de l'assignatura, al grup 6, hi teniu penjats els vídeos que vam gravar (també estan al YouTube, teniu els enllaços al final de l'escrit)

La pàgina web que hem creat el nostre grup (amb la Txell, la Marina i l'Alba) tractava els animals terrestres, els marins i els de granja. Consta d'una pàgina a manera d'introducció a partir de la qual i mitjançant enllaços es pot anar aprofundint sobre aquests animals: una pàgina amb les característiques que hem considerat més rellevants per cada animal podria servir, en una aula d'últim cicle d'educació infantil i el primer cicle de Primària, per reforçar algun animal treballat a l'aula.

En el nostre cas hem introduit el JCLIC com eina d'avaluació (o autoavaluació) amb el títol d'"avalua't" d'aquesta pàgina.

Cal destacar que fer aquesta web no ha estat tan complicat com creia en un principi o a classe el dia que se'ns va presentar l'activitat. Tot és pràctica!!!


Doncs bé, per acabar us deixo els links dels vídios i de la nostra web:

http://www.youtube.com/watch?v=44Rn35qBEgI
http://www.youtube.com/watch?v=fjCPeBYiuE8
http://www.youtube.com/watch?v=bbJYwD9z57Q

http://marina.pinyol.googlepages.com/elsanimals


Fins aviat!