Aquest és un blog amb informació relacionada amb l'assignatura de 'Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació', les activitats que hi fem, presentacions, etc.

diumenge, 1 de juny del 2008

Última entrada?!

Bé doncs, amb aquesta última entrada, almenys última d'aquest curs (no sé si més endavant aniré penjant coses).
.
Amb el segon quatrimestre van aparèixer noves assignatures com aquesta de NTAE i he de dir que no tenia massa clar què i com tractaríem els temes que se'ns proposaríen, ni si me'n sortiria o no (està encara per veure) però he notat una millora important pel que fa als coneixements que tenia i que tinc després d'haver fet aquesta assignatura. Molts dels programes que hem utilitzat com el Pinnacle Studio per editar els vídeos, el JClic Author per crear activitats i l'Audacity, per posar alguns exemples no sabia ni que existissin i Ntae m'ha servit per coneixer-los i poder-los utilitzar en un futur, espero que proper. D'altres com el PowerPoint n'he après noves utilitats i maneres de fer diferents a les que estava acostumada.
.
El que m'ha semblat més interessant han estat les classes organitzades per grups, tant les presentacions de les pàgines web com per les que havíem d'explicar una part del temari (Edu365, WebQuest, PDI, CmapTools, etc.).
Per als darrers cursos proposo però que CmapTools i Mind manager s'expliquin a l'inici de l'assignatura, ja que a d'altres se'ns proposa fer mapes conceptuals i amb un document Word, com totes sabem, és molt complicat.
.
Bé doncs aquí poso fi a aquest blog, almenys fins després dels exàmens
.
MOLTA SORT i BON ESTIU!!!!
.
.thaís.